אודות

המרכז הקליני הבין-תחומי עם הפנים לקהילה

שלום רב,

פעמים רבות מעמידה בפנינו מציאות החיים, מצבים נפשיים או גופניים, הדורשים ייעוץ וטיפול מקצועי.

המרכז הקליני הוקם למען הקהילה על ידי הפקולטה למדעי הרווחה והבריאות כדי לתת מענה למצבים שונים במגוון תחומים. המרכז ממוקם בתוך האוניברסיטה, מתוך מחשבה להעניק תחושת פרטיות למטופלים. המקום מעוצב בצורה נעימה ומזמינה.

במרכז הקליני מגוון מטפלים שהינם מומחים מהאקדמיה ומהשטח, העושים שימוש בידע האקדמי המצטבר והחדשני ביותר. ידע זה מתעדכן באופן שוטף, תוך כדי גישה בין-תחומית, המאפשרת סיוע טוב ביותר באופן אישי.

בין המטפלים ניתן למצוא קלינאי תקשורת, מרפאים בעיסוק, פסיכולוגים מהתחום הקליני והחינוכי, פסיכותרפיסטים ומנחי קבוצות, עובדים סוציאליים, מטפלים באמנות ובתנועה, פיזיותרפיסטים ומומחים בנושאי בריאות ותזונה, העוסקים באבחון, טיפול ומניעה.

השירותים ניתנים לכל הגילאים ובשפות שונות (עברית, אנגלית, רוסית וערבית) באופן פרטני או קבוצתי במרכז עצמו או בקהילה. המרכז מקיים הן באוניברסיטה והן בקהילה סדנאות ייחודיות ובינתחומיות ופעילויות מגוונות.

אני מזמינה אתכם לבקר במרכז הקליני, להתרשם מן הצוות המקצועי ומהיחס האנושי, לקבל את המידע הדרוש לכם ולהיעזר בשירותים הניתנים בו.

סודיות מובטחת.

פרופ'  רבקה יהב