פסיכותרפיה במרחב היהודי-ערבי

עלות

720 ש"ח לכול המפגשים

קבוצת למידה והתנסות בנושא מסוגלות תרבותית

סדנא בת 8 מפגשים לפיתוח מודעות למטפלים/ות יהודים/ות וערבים/ות.
מוגבל ל- 15 משתתפים ובהתאם להנחיות הקורונה.

לא ניתן להירשם למפגשים בודדים.​

לאור ההתעניינות הרבה בנושא מערכת היחסים המורכבת בין יהודים לערבים בחדר הטיפול, אנו מזמינים אותך לסדרת מפגשים בנושא מסוגלות תרבותית בהקשר של הקונפליקט.
מטרת הקבוצה יצירת שיח ושיתוף חוויתי להעמקת ההכרות הבינאישית והתוך אישית של המשתתפים עם חומרים מקצועיים ואישיים שהמפגש מזמן.
המפגשים יכללו נושאי ליבה וקריאת מקורות רלוונטיים העוסקים בתחום, ובדילמות המתעוררות במפגש הטיפולי וההדרכתי יהודי-ערבי. כל מפגש יכלול המשגה וזוית תאורטית בהנחיית ד"ר רוני סרור, ודיון פתוח של הקבוצה בהנחיה משותפת של ד"ר סרור וד"ר מיכל אלמגור.

על המנחים:
ד"ר רוני סרור פסיכולוג קליני, מדריך ופסיכולוג חינוכי, עובד במרפאה לטיפול פסיכולוגי התפתחותי ובקליניקה פרטית בחיפה. מרצה בחוג לפסיכולוגיה באוניברסיטת חיפה. מלמד וחוקר אופנים שונים שבהם תכנים תרבותיים ופוליטיים משתלבים בתהליך הטיפול הנפשי ובהדרכה.
ד"ר מיכל אלמגור פסיכולוגית קלינית ומדריכה, מנהלת המכון לפסיכותרפיה במרכז הקליני הבין-תחומי; עובדת בקליניקה פרטית בחיפה, מנחה בתוכנית להנחיית קבוצות ומדריכה בתוכנית ללימודי פסיכותרפיה בגישה פסיכואנליטית, הפקולטה למדעי הרווחה והבריאות, אוניברסיטת חיפה.