כשהקונפליקט היהודי-ערבי נכנס לחדר הטיפולים

עלות

הרשמה

מפגש למטפלים בנושא מסוגלות תרבותית

ד"ר מיכל אלמגור, מנהלת המכון לפסיכותרפיה במרכז הקליני הבין-תחומי באוניברסיטת חיפה, תארח לשיחה את ד"ר רוני סרור, פסיכולוג קליני ומדריך.
המרחב והזמן שבו אנו חיים ועובדים מתגלה, במיוחד השנה, כמטלטל וסוער, לעיתים על פני השטח ולרב מתחתיו.
כמטפלים, אך לפני כן כאנשים, אנו רואים חשיבות רבה לשילוב השיח היהודי-ערבי בתוך העבודה הטיפולית ורוצים לייחד לו תשומת לב.
המפגש היהודי-ערבי בחדר הטיפול מזמן רבדים שונים של אחרות: שפתית, תרבותית ופוליטית. הוא יכול להיות נפיץ, מרגש, מכאיב ומקרב.
כדי לפתח מודעות ומיומנות לעיסוק בחומרים טעונים אלו אנו מזמינים אתכם, מטפלים ופסיכותרפיסטים למפגש של למידה ודיון.

ד"ר רוני סרור, פסיכולוג קליני מדריך ופסיכולוג חינוכי, עובד במרפאה לטיפול פסיכולוגי התפתחותי בחיפה ובקליניקה פרטית בחיפה. מרצה בחוג לפסיכולוגיה באוניברסיטת חיפה. מלמד וחוקר אופנים שונים שבהם תכנים תרבותיים ופוליטיים משתלבים בתהליך הטיפול הנפשי ובהדרכה.

ד"ר מיכל אלמגור, פסיכולוגית קלינית, מדריכה בתוכנית להנחיית קבוצות ומדריכת קבוצות בתוכנית ללימודי פסיכותרפיה בגישה פסיכואנליטית, הפקולטה למדעי הרווחה והבריאות, אוניברסיטת חיפה.